Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Balıkesirspor'da görev bölümü yapıldı

Balıkesirspor

Balıkesirspor Kulubü Başkanlığı, seçilen yeni yönetim kurulu üyelerinin görev bölümü dağılım toplantısının yapıldığını bildirdi.

Balıkesirspor Kulubü Başkanlığı, seçilen yeni yönetim kurulu üyelerinin görev bölümü dağılım toplantısının yapıldığını bildirdi.
15 Mayıs 2014 günü yapılan 44. Olağan Genel Kurul Toplantısı sonrası yeni yönetim kuruluna seçilen Tuna Aktürk Başkanlığındaki yönetim kurulu ilk toplantısını 23 Mayıs 2014 Cuma günü tesislerde gerçekleştirdi.
Belirlenen gündem gereği yapılan toplantıda yönetim kurulu görev bölümü dağılımı yapıldı.
Seçilen yönetim kurulu üyelerinin görev dağılımı şu şekilde oluştu:
Tuna Aktürk Başkanlığı'ndaki yönetim kurulunda As Başkan ve başkan yardımcılıklarına İsa Tamer Çelik ve Osman Çimen getirildi.
Genel Sekreter ve başkan yardımcılığına İsmail Sarsılmaz, Basın Sözcülüğü ile Reklam ve Pazarlama Sorumluluğuna H.Cengiz Güneş, İdari İşler Sorumluluğuna Hüseyin Dayanç, Mali İşler Sorumluluğuna Faruk Demiraslan, Komiteler Sorumluluğuna Ahmet Helvacıgül, Bilet ve Yer Sorumluluğuna Sertaç Gündoğan, Profesyonel Futbol Şube sorumluluğuna Salih Zeki Çıkrıkçı, Tesisler Sorumluluğuna Hüseyin Aslanboğa, Amatör Şube sorumluluğuna İrfan Bilgen, Hukuk İşleri Sorumluluğuna Av. Mustafa Bilsem, Taraftar Sorumluluğuna Coşkun Özkan, Yönetim kurulu üyeliklerine Dr. Murat Giray ve Şani Erdal getirildi.
Yönetim Kurulu Toplantısı'nda genel kurulda Divan Başkanlığı görevini yapan Erol Taşkesen tarafından Kulüp Başkanı Tuna Aktürk'e mazbatası teslim edildi.
Öte yandan son günlerde yerel ve yaygın medyada sıkça yer bulan Elektrik kesintisine ilişkin olarak yapılan açıklamada ise; Balıkesirspor kulübünün 1988 yılında inşa edilen tesislerinin 2012 yılı Mayıs ayına kadar Elektrik sayacı bulunmadığı, bu tarihte tesislere gelen UEDAŞ yetkilileri, sayaç takılmayan dönem için çıkartılan borcun mevcut yönetimden ödenmesi talebinde bulunduklarını kaydetti.
Bu borç yüzünden geçtiğimiz günlerde Balıkesirspor kulübü tesislerinin Elektriğinin UEDAŞ tarafından kesildiği bilgisi verilirken, 15 Mayıs 2014 tarihinde göreve gelen Balıkesirspor yönetim kurulu söz konusu borç ile ilgili sorunu çözerek Cuma günü itibarı ile tesislerin elektriğinin açıldığı dile getirildi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli